Ny läcka av information om Xiaomi Mi Band 6: vad händer? –

Vi tog ett steg framåt förra veckan genom att titta på några av de viktigaste framtidens skillnader Xiaomi-armband med nuvarande Mi Band 5, Mi Band 6 är för närvarande i slutskedet av utvecklingen. Tack vare detta kan vi nu hitta den första bilden av enheten som erbjuder en möjlig skärmdump.

Precis som Mi Band 5 var väldigt lik Mi Band 4, Mi Band 6 kommer att vara väldigt lik den nuvarande kinesisk tillverkare smart armband rektangulär OLED Färg skärm … Idag upptäckte en Geekdoing-forumanvändare några intressanta detaljer om armbandet och delade det som är det första riktiga fotot av enheten hittills.

Bildandet av Mi Band 6

Som vi alla vet är Mi Bands designade och tillverkade av Huami och inget av det kommer att förändras i nästa smarta Xiaomi-armband. V Mi Band 6 internt känd som “Pangu” och bär modellnumret XMSH16HM. Beroende på marknad kommer det återigen att finnas minst två versioner av smartbandet, en med NFC-stöd och den andra. utan NFC-stöd, som kommer att förbli exklusivt för Kina.

Än så länge finns likheter med Mi Band 5, men flera rapporter varnar för att Mi Band 6 kommer att ha funktioner som t.ex SpO2-sensor att mäta blodets syrenivåer i realtid, eftersom de redan har många andra alternativ från konkurrenterna. På vissa marknader förväntas Mi Band 6 stödja en virtuell röstassistent. Amazons Alexa även om Spanien utan tvekan kommer att uteslutas från favoriterna igen.

Som vi varnade förra veckan, jämfört med Mi Band 5 det är troligt att det nya smarta Xiaomi-armbandet har en något större skärm och högre upplösning jämfört med det nuvarande armbandet, men detta kommer inte att vara en alltför radikal förändring eftersom det är osannolikt att det blir 0,1 eller 0,2 tum.

Utöver detta, Mi Band 6 kan också vara det första Xiaomi-armbandet som har en inbyggd GPS-navigator som hjälper cyklister och löpare att hålla reda på sina rutter, oavsett smartphone.

Med tanke på denna utveckling bör vi förvänta oss att priset på ett smart armband från den kinesiska tillverkaren kommer att stiga något, och det kommer att säljas i vårt land till ett pris av cirka 45 euro, men det finns ingen bekräftelse på detta ännu.

Källa> Geekdoing

Relaterade artiklar

Back to top button