Ny iPhone 13: startinformation –

En ny rapport beskriver deras intåg i fabriker.

Under loppet av flera veckor har vi hört rapporter från källor nära Apples produktionskedja som bekräftar att allt är klart för iPhone-produktion 2021. Digitimes, som klargör att TSMC kommer att avsevärt öka ansiktsproduktionshastigheten fram till årets sista tre månader för produktion av en ny processor på vilken dessa enheter kommer att monteras.

A priori är detta information som när som helst kan passera som irrelevant, eftersom det förväntas om vi tar hänsyn till att Apple vanligtvis introducerar och lanserar en ny iPhone i september. Detta är dock mer relevant med tanke på förseningen förra året på grund av covid-19-pandemin, såväl som den nuvarande komponentbristen som påverkar andra företag. Om vi ​​inte går längre, kanske Samsung inte släpper sin Note-line smartphone i år. Apple kan andas lugnt eftersom, förutom överraskning, i iPhone-området kommer det inte att skadas.

De viktigaste nyheterna kommer till dessa iPhones

Som ni redan vet kommer detta år att bli fyra nya telefoner lanserad av Apple. De kommer att använda samma storlekar som nuvarande iPhone 12 mini, 12, 12 Pro och 12 Pro Max. Därmed kommer vi återigen att ha en smartphone med en diagonal på 5,4 tum, 6,1 och 6,7 tum. På designnivå skulle det inte finnas mycket variation i de övergripande linjerna, även om det fanns nyckelpunkter som byte av kameror av standard- och minimodell som kommer att flytta för att placera sin dubbla lins diagonalt och lägga till en LiDAR-sensor. På framsidan hittar vi även den förväntade förändringen från skär minskning , som är tillämplig på alla fyra modellerna.

Förutom de klassiska prestandaförbättringarna av det nya chippet, bättre 5G det förväntas, särskilt utanför USA, där de redan kommer att inkludera millimetervågsantenner, även om detta i slutändan fortfarande kommer att bero på infrastrukturen på plats i varje territorium. Förbättringar förväntas också i celler som till och med tillåter astrofotograferingsfunktioner i Pro-modeller, vilket förbättrar ultravidvinkeln och den perfekta brännvidden för nattfotografering. Bland andra förbättringar som det efterlängtade 120 Hz uppdateringsfrekvens i Pro-paneler.

rendering iphone 13 pro naranja

En annan funktion på skärmarna som kommer att vara ny är möjligheten att aktivera Alltid på display ett alternativ som vi redan har i den senaste Apple Watch. Detta uppnås tack vare LTPO-panelerna, som håller 1 Hz uppdateringsfrekvensen i vila med minimal batteriförbrukning. Och ja, det kommer det också bästa batterierna i dessa iPhones efter kontinuiteten vi hade i iPhone 12 kontra 11.

Och när det gäller Priser , inget speciellt har läckt ut och är sällan känt före presentationen. Även om det finns förtroende för att Apple kommer att fortsätta att stödja dem, som det har gjort under åren, och inte kommer att stiga i pris, något som när det producerades var känt en tid före lanseringen. Detta kommer också att underlättas av det faktum att de i allmänhet inte är särskilt destruktiva enheter (det talas till och med om att de skulle kunna kallas “12” istället för “13”).

Relaterade artiklar

Back to top button