Ny Huawei Mate 10-teaservideo: nyckelord för hastighet (med smak av estetiska linjer)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny Huawei Mate 10-teaservideo: nyckelord för hastighet (med smak av estetiska linjer)

En vecka efter den första videoteaser av Mate 10, här är att Huawei publicerar en annan, flyttar fokus från den fotografiska sektorn till prestanda för den nya Kirin 970 SoCmed ett enda sant lösenord: fart.

Faktum är att i den 51 sekunder långa videon visas bilder på några ökända snabba ämnensom en gepard, ett tåg, en Formel 1-bil. Några ord rullar också över skärmen – på tyska, eftersom videon är upplagd på Huaweis tyska YouTube-kanal – som alla syftar påsemantiskt hastighetsområde: dynamik, rytm, snabbhet.

För att varva dessa suggestiva bilder, även ett par provningar på den stora huvudpersonen, eller Mate 10. Den första sekvensen visar den interna delen, med den nya Kirin i klarsynt. Den andra avslöjar istället nedre ram av enheten (vilket dock kanske inte är en indikation på den slutliga designen), med en dörr USB typ-C upptas av laddningskabeln och rutnät för mikrofon och högtalare.

Åtminstone vid den tidpunkten är det ingen fråga om ljuduttagmedan inskriptionen 4 000 mAhdelvis (men klumpigt) raderad, kan det vara en indikation på batterikapaciteten.

Till allt detta har vi blivit riktade av de berömda läckare Roland Quandt, som dock det verkliga urvalet av information som läckt ut på Twitter omedelbart svarar: Evan Blass. Mer känd som @evleaksBlass informerar oss om en annan detalj av den framtida Mate 10, eller snarare en annan Bekräftelse av det faktum att det kan vara en enhetsfamilj. Faktum är att det kan finnas en Mate 10 Promed kodnamn Blanc.

Relaterade artiklar

Back to top button