Ny funktion för köp i appen –

Speciellt tillkännagav Zuckerberg tre nya artiklar relaterade till köpet direkt från applikationen. Den första är Affärerna som kommer att nå båda Whatsapp och horisontell fördelning Marknadsföra … Den tredje är Visuell sökning på Instagram och tredje Butiker Reklam

Annonsering i butik: samma upplevelse på WhatsApp och Instagram

Med butiker i WhatsApp kommer det att vara möjligt köp direkt från chatten samma som på andra plattformar. Vi behöver bara starta ett samtal med företaget via telefonnummer. När det gäller en marknadsplats kommer säljare att kunna skapa en webbutik direkt från Facebook där de kan handla från själva webbplatsen utan att gå till en annan extern.

https://www.facebook.com/zuck/posts/10113319652002411

När Visuell sökning på Instagram kommer det att vara möjligt att hitta produkter utifrån de bilder vi gillar, och med Butiksreklam vi kommer att tas med ett urval av produkter som vi kan köpa efter vår smak och vi kommer att få ett individuellt val. Alternativt kommer det att vara möjligt att prova några av dem med förstärkt verklighet, som läppstift, för att se hur den slutliga färgen ser ut, vilket gör shoppingen på Instagram enklare.

För närvarande kommer Marketplace Stores endast att vara tillgängliga i USA, och WhatsApp Stores kommer gradvis att finnas tillgängliga i flera länder. Butiksannonser kommer att finnas tillgängliga i USA, Europa, Afrika och Mellanöstern.

Företag som vill använda Vad är nytt? Det är nu också lättare, eftersom processen brukade ta veckor, men nu tar det bara några minuter. Med den behöver butiker bara skapa en butik och kommer att köras direkt över tre plattformar, vilket får fler och fler företag att ansluta sig till funktionen. Som tillhör 2 miljarder Endast 175 miljoner WhatsApp-användare använder det för dagliga samtal med företag om shopping eller kundservice.

WhatsApp-shoppingfunktionen har varit under utveckling i över ett år, och lite i taget har vi sett företag interagera mer och mer med användare, som att erbjuda sina kataloger. Därför kan det ta flera månader innan inköpsfunktionen når den stabila versionen av applikationen.

Nya WhatsApp-dekalpaket

Medan dessa funktioner visas har WhatsApp lanserat två nya klistermärkesset: Daddy Simple Daddy och DinDin … Det första klistermärkepaketet för WhatsApp är för föräldrar och barn. Det andra är ett pengarrelaterat paket riktat mot Brasilien. De kan laddas ner från följande länkar: