ny data på skärmen –

Skärmförbättringar kommer äntligen till iPad

I en ny rapport som släppts av Elec gavs nya detaljer om de förändringar som femte generationens iPad Air kommer att genomgå. Det anges att storleken skärmen blir 10,8 tum så det råder ingen tvekan om att vi pratar om denna iPad-modell. Men den stora nyheten vi kommer att se på skärmen kommer att vara panelteknik när vi slutligen väljer styv OLED-panel … Det beskrivs med en tydlig funktion att vika det organiska och oorganiska materialet till omväxlande lager för att skydda det organiska materialet från vatten och syre.

Det går många rykten om användningen av OLED-paneler i olika utrustningar från det Cupertino-baserade företaget. Detta kan vara det första steget mot den ultimata implementeringen av dessa paneler i framtida iPads. Framför allt indikerar själva rapporten att Apple redan 2023 planerar att släppa olika iPads med OLED-skärmar med LTPO-teknik det här tillåter uppdateringshastighet 120 Hz. Den senare kan hittas på iPad Pro, men den kan hamna migrera över hela utbudet av enheter.

Denna information överensstämmer med olika uppgifter som har dykt upp under de senaste månaderna. I synnerhet noterade koreanska medier också att vi kommer att se en uppdaterad iPad Air 2022. Och sanningen är att det är helt vettigt eftersom iPad Air 4 släpptes hösten 2020 med en omfattande designomformning. Detta innebär att 2022 kan avslutas med en uppdatering som matchar företagets historia.

Fördelar med att använda OLED-panel på iPad

Införandet av denna typ av teknik är mycket viktigt, särskilt för att förbättra kvaliteten på den erbjudna bilden. En foto- eller fotoredigerare kan sluta med att tacka dig för en mer realistisk representation av färgen som erbjuds i bilderna framför dem. Men det gäller även när man tittar på annat innehåll som tv-program eller filmer, upplevelsen är väldigt lik vad man kan få på en iPhone men med en stor skärm.

OLED-teknik ger också verklighetstrogna svärta genom att direkt släcka lysdioderna under skärmen. Detta innebär att utöver förslaget mer realistisk färg, från Naturligtvis minskar också energiförbrukningen. På så sätt kan batteritiden förlängas, vilket är väldigt viktigt om det alltid används på vägen.

Relaterade artiklar

Back to top button