Ny bugg i iOS 11.4 lämnar kamerorna på vissa iPhones helt svarta –

Otvivelaktigt iOS 11 har varit en enorm huvudvärk för folket på Apple, både för användaren och även för företagets anställda.

För några veckor sedan berättade vi det iOS 11.4 orsakade batteridrift på vissa iPhones. Idag skulle samma version av operativsystemet orsaka nya problem.

IOS 11.4 GÅR INTE ATT ANVÄNDA KAMERAN PÅ Vissa DATORER

Nya rapporter har nått Apple -samhällen där du kan se olika användare av en iPhone som de kan inte använda kameran på sina enheter på grund av ett fel i iOS 11.4, den stabila versionen av operativsystemet.

Det upptäckta problemet gör vissa människor De kan inte använda kameran på sin iPhone eftersom sökaren helt blir svart när den aktiveraskan den bild som kameran erhållit inte matas ut.

Men det är inte allt kära läsare, eftersom andra användare skulle presentera andra problem med kameran, men den här gången tar de inte slut på bilden, eftersom de skulle ha problem med autofokus eller problem med kalibrering i bildfärgerna.

FÖR MOMENTET ÄR DET INGEN LÖSNING ELLER VEND TILLBAKA

Det allvarligaste av allt är att dessa människor som har de ovannämnda problemen inte har någon lösning från Apple, eftersom nya versioner av iOS 11 inte har släppts hittills och inte heller kan gå tillbaka till en tidigare version eftersom Apple slutade signera iOS 11.3.1.

För närvarande kan vi bara vänta på att Apple ska ta hänsyn till alla klagomål som den har fått om de fel som vissa iOS 11.4 -användare lider av sin iPhone, eftersom det redan finns problem med batteriet och nu med kameran.

Med information från Cult of Mac

Relaterade artiklar

Back to top button