Ny BMW 320i Sedan i Turkiet

Nya BMW 320i Sedan är utrustad med en 1,6-liters turboladdad motor och M Sport Design-paket som kombinerar komfort och prestanda, med Head-Up Display, Active Cruise Control med Stop&Go-funktion och Comfort Access System som ger nyckelfritt inträde som standard. intercity-resor kan köpas.

BMW 320i Sedan: Funktioner, pris och releasedatum

BMW 3-serie Sedan, den bästsäljande modellen av märket BMW, för vilken Borusan Otomotiv är den turkiska representanten, har förnyats i vårt land och i världen. BMW 3-seriens ikoniska modell, som speglar dess design och tekniska utveckling från förr till nutid, sätter standarden för sin klass med sin förnyade interiördesign och legendariska kördynamik. Förstärker den sportiga körkaraktären med dess bredare ytor och muskulösa exteriördesign. Nya BMW 320i Sedans förar- och körinriktade sittbrunn fortsätter att erbjuda den mest avancerade tekniken. Från och med augusti kan nya BMW 320i Sedan, vars försäljningspris ännu inte är känt, upplevas med möjlighet till en provkörning i Borusan Otomotivs auktoriserade återförsäljares utställningslokaler.

Mer imponerande och kraftfullt utseende

BMW njurgrill, som är en signatur i designen av BMW-modeller, finns i nya BMW 320i i sin mest moderna form. BMW njurgrill omtolkad med dubbla kromade lameller, strålkastargruppen med en tunnare design, den omvända L-formade dagsbelysningen till skillnad från den tidigare versionen, nya BMW 320i Sedan förbättrar bilens vindmotstånd ytterligare med sitt stora luftintag i främre stötfångare och vertikalt utformade luftridåer. . Den bakre designen på den förnyade BMW 3-serien kompletterar bilens muskulösa hållning med M Sport-designen, den bredda bakskärmsstrukturen och den omdesignade vertikala diffusorn.

Minimalistiskt skåp fritt från fysiska knappar

BMW Curved Screen, som är den största detaljen som moderniserar och förenklar interiören i nya BMW 320i, är den största skärmen som erbjuds i D Premium-segmentet med sin 12,3-tums informationsskärm och 14,9-tums kontrollskärm. Den traditionella växelspaken på den nedre konsolen lämnar sin plats till den nya växelväljaren, som stödjer den minimalistiska designen. Tack vare de akustiska fönstren som erbjuds som standard i nya BMW 320i utlovar kabinen en extremt tyst körning även på långa resor.

BMW 320i Sedan: Funktioner, pris och releasedatum

Med stöd av den nya programvaran BMW Operating System 8 möter BMW iDrive-teknik bilentusiaster med den förnyade BMW 320i Sedan. BMW Intelligent Personal Assistant, som ger maximal bindning mellan föraren och bilen, stödjer denna teknik med sina avancerade möjligheter.

Komfort i kombination med hög körglädje

Den 1,6-liters, 4-cylindriga, turboladdade motorn, som sticker ut med sina kraftfulla och sparsamma aspekter, producerar 170 hästkrafter och 250 Nm i vridmoment. I kombination med en 8-växlad helautomatisk växellåda överför denna enhet sin kraft linjärt till bakhjulen och accelererar nya BMW 320i Sedan från 0 till 100 km/h på bara 8,1 sekunder.

BMW 320i Sedan: Funktioner, pris och releasedatum

Innovativ och modern utrustning erbjuds som standard.

Innovationer i nya BMW 320i Sedan är inte begränsade till designdetaljer. BMW Curved Display, Adaptiva LED-strålkastare med filbytesassistent, filhållningssystem, Cross Traffic Alert, Driving Assistant inklusive City Brake Assistant, Parking Assistant inklusive automatisk parkeringsfunktion och HiFi Sound System är bland de anmärkningsvärda funktionerna. BMW Head-Up Display, Active Cruise Control med Stop&Go-funktion och Comfort Access System hör till den utrustning som för första gången erbjuds som standard i nya BMW 320i Sedan.

Relaterade artiklar

Back to top button