Ny billig WiFi Repeater med Ethernet –

Xiaomi-routrar, liksom routrar från andra företag, kan användas som repeatrar om vi konfigurerar dem som sådana. På det här sättet Router Mi AIoT AX3600 eller Redman AX6 för endast 50 euro – perfekt för att utöka vårt Wi-Fi-nätverk; speciellt med hans Gigabit Ethernet portar som också fungerar som en switch om vi behöver fler portar.

AC1200 WiFi Range Extender: Billigt WiFi & Ethernet

Men om du inte vill komplicera ditt liv och allt du behöver är en enkel repeater, erbjuder Xiaomi ett oslagbart pris för dess prestanda. Den nya WiFi Range Extender AC1200 Xiaomi Mi ökar inte bara Wi-Fi-hastigheten till 1 200 Mbps men lägger också till en Ethernet-port. I 5 GHz-området når den 867 Mbps , och i intervallet 2,4 GHz når den 300 Mbps

Problemet med Ethernet-porten som används av den här enheten är att den 10/100M , så vi kan bara nå 100 Mbps hastighet om vi ansluter den till routern med en kabel. Åtminstone tack vare det här alternativet kan vi äntligen få en stabilare Wi-Fi-anslutning om vi behöver en anslutning vid en punkt på avstånd från vår router.

Anslutning – Wi-Fi 5 som anges i modellnamnet, så vi har 2,4 GHz och 5 GHz anslutning , om än utan Wi-Fi 6-kompatibilitet. Men med en 100M-port behöver vi den inte längre. Trots dessa begränsningar är detta den högsta effekt- och hastighetsrepeatern som Xiaomi har lagt ut på marknaden, så det här är ett bra sätt att lansera en repeater med Gigabit Ethernet en dag.

Repeatern har 64 MB RAM och överföringseffekt och … Dess dimensioner är 84 x 100 x 82 mm. För närvarande vet vi inte vad dess pris kommer att vara, eftersom enheten endast visas på det globala nätverket, men det bör inte överstiga 20 euro.

Ny, mer kompakt 65W GaN-laddare

Förutom repeatern har Xiaomi levererat en ny 65W GaN laddare Den säljs i Kina och har två USB C- och USB A-portar, vilket gör att du kan ladda två enheter samtidigt utan att ge avkall på hastigheten. Dessa laddartyper är idealiska för resor eftersom de också har minskat i storlek med 23 % jämfört med den tidigare modellen. USB C-porten levererar 65W maximal effekt medan USB A stannar på 18W. Om vi ​​använder båda kontakterna samtidigt är den maximala USB C 45W och USB förblir densamma vid 18W.

xiaomi cargador

Tack vare sin kraft kan den till och med ladda bärbara datorer. Xiaomi I 11 laddas helt på 45 minuter. Dess pris är 149 yuan, cirka 20 euro per byte. Den börjar säljas torsdagen den 10 juni.

Relaterade artiklar

Back to top button