Ny bild tagen av Galaxy S4 Zoom och bekräftelser för qHD-skärmen

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny bild tagen av Galaxy S4 Zoom och bekräftelser för qHD-skärmen

Vi hade redan bekräftat namnet Galaxy S4 Zoom i mars förra året, men då visste vi inte vad Samsung hade i åtanke för den här enheten; det är nu klart att det blir företagets första kameratelefon, dvs telefon med enastående fotografiska färdigheter. Så förvänta dig inte det bästa när det gäller tekniska specifikationer angående telefondelen, för det är inte vad de koreanska ingenjörerna kommer att fokusera på.

De senaste ryktena talade om en visning från 4,3 “qHD Super AMOLEDmed processor tvåkärnig Och 8 GB utbyggbart internminne. Det enda vi nu kan bekräfta är skärmupplösningen på 540 x 960 pixlar: qHD, precis. För att rapportera är det en User Agent-profil som hittats på en Samsung-sajt, och som vi därför kan anse som ganska tillförlitlig, där vi även pratar om modellnumret SM-C101 som vi redan sett tidigare.

Det här numret är kopplat till ett foto som du kan hitta på Picasa, och som vi rapporterar nedan, vilket borde vara det andra som hittills tagits av smartphonen: bilden är en 16 megapixlaroch bekräftar därmed också den maximala upplösningen för Galaxy S4 Zoom-kameran.

Relaterade artiklar

Back to top button