Ny bild och en video av Xiaomi Mi 6X: dess design och närvaron av Snapdragon 660 är inte längre en hemlighet (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny bild och en video av Xiaomi Mi 6X: dess design och närvaron av Snapdragon 660 är inte längre en hemlighet (foton och videor)

Lite mindre än en dag efter presentationen ger vi dig ytterligare nyheter om Xiaomi Mi 6X. Efter att ha upptäckt den troliga frånvaron av hörlursuttaget får vi veta nyheter som bekräftar närvaron av Snapdragon 660 och visa oss den förmodade slutliga designen.

Tack vare bilden och videon Gallerikan vi få en ytterligare översikt på nästa Xiaomi-hemenhet: vi ser skärmen från 6 tum med bildförhållande 18:9, utan skåra men med relativt uttalade laterala, övre och nedre kanter. I förhållande till baksidan av smarttelefonen ser vi en Dubbel kameran ordnad vertikalt, som ska inrymma två 20 MP-sensorer, den cirkulära fingeravtrycksläsaren. Materialet som används för enhetens baksida ska vara aluminiumvilket skulle utesluta stöd för trådlös laddning.

Från limmet som placerats på skärmen kan vi gissa att Mi 6X kommer att integrera Snapdragon 660, vilket redan förutsetts i den tidigare informationen som vi har rapporterat till dig.

Vi upprepar att även dagens bild och video är att betrakta som inofficiella. För att ta bort alla tvivel, och kanske ta reda på om Xiaomi också kommer att lansera den här enheten på vår marknad som Mi A2vi måste bara följa presentationen imorgon.

Relaterade artiklar

Back to top button