Ny bild för Sony Xperia Z5: ingen UHD på toppen av sortimentet? (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny bild för Sony Xperia Z5: ingen UHD på toppen av sortimentet? (uppdaterad)

Nu rykten om Sony Xperia Z5 står på agendan: det sista (?), innan det officiella tillkännagivandet som är planerat till nästa vecka, gäller Tekniska specifikationer av de tre enheter som kommer att utgöra familjen, och ett foto som visar gränsen där fingeravtrycksläsare.

Sony Xperia Z5 kommer att ha en skärm 5,2″ Full HD, Xperia Z5 Compact en 4,6″ HD-skärm, t.ex Xperia Z5 Premium en 5,5″ QHD-skärm: för den senare, därför ingen 4K-upplösning. Alla tre modeller kommer att dela en 23 megapixel bakre kamera med möjlighet att spela in video med upplösning 4Ken 8-megapixel främre kamera, en SoC Qualcomm Snapdragon 8103 GB av Bagge och 32 GB av internminne.

LÄS ÄVEN: Sony förutser Xperia Z5 och Z5 Compact på Twitter

Den läckta bilden, tillhörande en video som det dock inte finns några spår av, visar en Xperia Z5 guldfärgad, med fingeravtrycksläsaren integrerad i strömknappen, mycket bredare än tidigare.

I bakgrunden, ytterligare två enheter Xperia Z5 i två andra färger. Om allt går som planerat kommer de tre enheterna att tillkännages den 2 september kl. 15.00, lagom till starten avIFA i Berlin.

Uppdatering: En annan bild från samma video har släppts, som visar de olika sidorna och baksidan, som inte verkar vara i metall: du hittar den i galleriet nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button