Ny bild för Galaxy Note III: 5,7 ” med Snapdragon 800 och 3 GB RAM?

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny bild för Galaxy Note III: 5,7 ” med Snapdragon 800 och 3 GB RAM?

Det är ett ovanligt perspektiv där denna (påstådda) Galaxy Note III skildras, vilket inte tillåter oss att fullt ut inse proportionerna, och som antyder hörn mer rundade än vanligt det är samma Metall ram redan sett på S4.

Vi skulle fortfarande titta på en storlek på 5,7 tum som nu ges för slutgiltigvilket Samsung skulle ha föredragit framför de 5,9 tum som ursprungligen antogs, även efter försäljningen (vi antar inte spännande) av serien Galaxy Mega.

Man skulle hitta en plats inuti den Snapdragon 800 (men ingenting utesluter fortfarande hypotesen om fler varianter beroende på marknader, särskilt efter presentationen av den nya Exynos 5420 Octa) och även 3 GB RAM skulle nu bekräftas.

Enligt traditionen skulle Samsung förbereda sig för att släppa sin phablet med den senaste versionen av Android, nämligen 4.3och en ytterligare bekräftelse på presentationsdatumet den 4 september kommer från bilden nedan, som dock också kan vara ett gammalt foto som refererar till Galaxy S4.

Vi tvivlar inte på att Note III kommer att vara bland huvudpersonerna i IFA i Berlin, men innan vi sätter signaturen på det exakta datumet kommer vi att behöva lite mer bevis.

Relaterade artiklar

Back to top button