Ny bekräftelse på priset i Europa för Huawei Mate 10 Lite och ett möjligt lanseringsdatum (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny bekräftelse på priset i Europa för Huawei Mate 10 Lite och ett möjligt lanseringsdatum (bild)

Huawei Mate 10 Lite förväntas bli den internationella versionen av kinesiska Maimang 6 (som lanserades i Indien som Honor 9i). Vi hade redan fått en första ledtråd om det troliga europeiska priset på smarttelefonen, en ledtråd som nu bekräftas av en ny källa: 349 €före detta återförsäljare.

Smarttelefonen har faktiskt dykt upp i prislistan hos en holländsk återförsäljare med samma siffra, båda i färg Svart än i det guld- (med vit front). Tillgänglighet anges i 3 veckoreller i slutet av oktober / början av november, och med tanke på att Mate 10-familjen kommer att presenteras nästa måndag, den 16 oktober, är detta mer än troligt.

Vi passar även på att erbjuda dig nya renderingar av Mate 10 Lite, hämtade direkt från den holländska butiken. Inte för att dess design var ett mysterium, men det är bättre att upprepa. Om du däremot är intresserad av specifikationerna påminner vi om att det är en 5,9” full HD + (1 080 x 2 160 pixlar) med CPU Kirin 659, 4 GB av RAM e 64 GB internminne. En summa av 4 kamerortvå framför och två bakom, samt batteri från 3 340 mAh.

Relaterade artiklar

Back to top button