Ny bekräftelse på HTC U11 Plus: han kommer att vara huvudpersonen i evenemanget den 2 november

Note: We hope you enjoy reading this article: Ny bekräftelse på HTC U11 Plus: han kommer att vara huvudpersonen i evenemanget den 2 november

Om de fortfarande var där tvivel vid ankomsten av den nya HTC U11 Plus tog det taiwanesiska företaget själv hand om dem. Tack vare en ny tweet publicerad via sitt officiella konto har företaget visat en aldrig tidigare skådad bild av vad den nya borde vara övre delen av intervallettillsammans med nästa datum 2 november.

Genom att sammanställa alla ledtrådar som har samlats hittills kan vi vara ganska säkra på att evenemanget den 2 november kommer att tillägnas U11 Plus.bild närvarande i tweeten framhäver linjerna i enheten, från vilken framgår en kantlös display – förmodligen med 18: 9 formfaktor – med riktigt små ramar, även på botten.

Vi vet redan att databladet ska innehålla bättre av det nuvarande tekniska panoramat och att sensor för fingeravtryck och en avancerad kamera.

Det vi inte vet ännu är Säljande prisen faktor som kan göra skillnaden på en marknad som är så trång som den under de senaste månaderna av 2017.

Den 2 november kommer vi att upptäcka denna och andra detaljer om den nya HTC-modellen, som kan integrera mjukvarunyheter som ännu inte dykt upp tidigare.

Relaterade artiklar

Back to top button