Ny autofokus för iPhone 13 Pro kamera –

Ingen av de närvarande förväntar sig en stor revolution i nästa iPhone 13 men det är sant att Apple arbetar med subtila förbättringar som kommer att uppmuntra fans av varumärket att byta mobila enheter. De senaste ryktena om telefonerna är relaterade till autofokusen som finns i sensorerna på Pro-modellerna.

För att se vad som kommer att förbättras är det relevant att ta en titt på iPhone 12-serien, som redan hade sin beskärda del av kameraförbättringar, med verktyg som ProRAW och en LiDAR-sensor för Pro-modeller. Den övergripande bildkvaliteten var dock inte riktigt lika bra som vad iPhone 11 förväntade sig jämfört med iPhone Xs vid den tiden.

Av denna anledning, för att få sitt fotografiska system tillbaka till det normala, planerar Apple att ändra saker i kameran, åtminstone de som är konfigurerade i iPhone 13 Pro från introduktion autofokus på ultravidvinkelsensor

camaras iphone 13 Concepto halsringning

Apple autofokus

Enligt Ming-Chi Kuo kommer företaget att introducera denna funktionalitet i Pro-modeller som kommer att lanseras i år, och kommer att föra den till icke-Pro-modeller 2022. Låt oss komma ihåg iPhone 12 Pro och 12 Pro Max just nu. Det finns redan system-AF på huvudobjektivet och teleobjektivet, så detta nya tillägg till ultravidvinkelobjektivet kommer att hjälpa oss att ta bättre landskapsbilder och göra alla sensorer likadana.

Men detta är inte den enda nya produkten som vidvinkelsensor kommer att få som en känd analytiker indikerar att den kommer att dra nytta av hårdvaruuppgraderingen och kommer att använda sex element istället för fem, vilket i praktiken borde resultera i bättre fotografering i svagt ljus när vi använder denna sensor.

Gran angular y paisaje

En av nycklarna till vidvinkelsensor är att den inte bara används för att fånga landskap eller gruppfoton med ett bredare synfält, utan informationen som den samlar in påverkar också nattbilder, vilket gör att ett bredare ljusstyrkaområde kan tas. …

I nuläget har vi fortfarande inget bekräftat datum för iPhone 13 presentation … Det spekuleras i att endast 3 modeller skulle kunna visas upp i år med tanke på den låga försäljningen av iPhone 12 Mini, men detta är något vi måste bekräfta, tror vi, under den andra veckan i september, då Apple-telefoner vanligtvis presenteras. Över hela världen.

Källa> MacRumors

Relaterade artiklar

Back to top button