Ny Apple Pencil utvecklas enligt analytiker

Traditionellt Äpple avslöjar nya tabletter runt våren, kanske i mars, så vi kan vara nära en ny avtäckning. Eller så kan de behålla OLED iPad Pro för hösten. Det som är säkert är att något brygger och a ny penna kan också finnas i korten. Att ge oss ner låg på scoop är en analytiker, efter pausen.

Rosenblatt Securities-analytiker Jun Zhang hävdar att Apple kan arbeta med en helt ny Apple Pencil. Det sägs gå förbi surfplattor och utformas med tanke på iPhone X Plus. Enheten ryktas vara en 6,5 tum, så det är säkert på den kraftiga sidan. Detta skulle göra det till en Galaxy Note-rival och som sådan behöver det naturligtvis en penna. Apple Pencil är inte precis perfekt för smartphone-användning, eftersom den är ganska stor och inte kan dockas någonstans.

Ändå kan Apple komma på något mindre och snyggare. Saken är att pennan var föraktad av Apple redan på Steve Jobs dagar, men nu blir de faktiskt förtjusta i det. Ännu nu har Apple Pencil några särdrag, som det sätt på vilket det laddas anslutet till surfplattan på ett så unconformtable sätt som möjligt. Kanske kommer generation 2 med en väska eller något annat sätt att ladda den.

Förvänta dig förbättrad precision, lång batteritid och ett mindre format, om det verkligen är avsett för iPhone X Plus. Annars kommer den att ha samma storlek och avsedd för iPad Pro 2018, med extra känslighet.

Relaterade artiklar

Back to top button