Nubia Z18 visas på ett påstått verkligt foto: ingen ram, åtminstone på den övre delen

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Z18 visas på ett påstått verkligt foto: ingen ram, åtminstone på den övre delen

De Nubia Z18 den förbereder sig nu för att bli verklighet, vilket den nya visar riktigt foto läckt på webben under de senaste timmarna. Efter de många ryktena och bekräftelserna på den extremt kantlösa skärmen visar den här nya bilden tydligt hur lite accentuerade ramarna är, särskilt på den övre delen, vilket ökar väntan på den officiella presentationen.

Som du kan se verkar displayen ha en på långsidorna lätt krökning, vilket därför gör kanterna praktiskt taget obefintliga. På den övre delen finns dock en antydan till en kant, och det bör även finnas en liten hack central, inte särskilt synlig på bilden du hittar i galleriet.

Tyvärr visar bilden inte den nedre delen av displayen, där sann kant av denna enhet, den enda verkligt synliga ramen. Det skulle dock vara en tunn remsa, utan knappar eller sensorer, förmodligen liknande i storlek som andra modeller som släppts nyligen.

Inga nyheter angående lanseringsdag av denna nya modell under varumärket Nubia, såväl som ryktena om datablad.

För den som vill ha mer information är rådet att återvända till våra sidor under de kommande veckorna, eftersom presentationen inte bör vara särskilt avlägsen.

Relaterade artiklar

Back to top button