Nubia Z18 visas på AnTuTu med Snapdragon 845 och 6 GB RAM, kommer det att vara sant? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Z18 visas på AnTuTu med Snapdragon 845 och 6 GB RAM, kommer det att vara sant? (Foto)

Tydligen kan ZTE vara bland de första producenterna att lansera en smartphone utrustad med en Qualcomm SoC Snapdragon 845en ny modell som inte är väl identifierad har faktiskt dykt upp på Weibo-sidan av AnTuTu.

Enheten bär koden NX606J, och att döma av de angivna specifikationerna är det förmodligen Nubia Z1, nästa topp i sortimentet av det kinesiska huset. AnTuTu talar om 6 GB RAM och 32 GB internminne. I alla fall, som hände förra året med Nubia Z17, en variant är inte utesluten med 8 GB RAM och mer lagringsutrymme.

Av de andra specifikationerna framgår det att smartphonen i fråga kommer att ha en sådan FHD + skärm (2160 x 1080 pixlar), den kommer att vara utrustad med Android 8.0 och fick en poäng på 271 674 poäng på AnTuTu, siffror som liknar de för andra modeller utrustade med det senaste Snapdragon-chippet.

För att ta reda på om allt detta är sant vi får vänta lite till och även om det är ganska osannolikt att det kommer att presenteras vid nästa MWC (planerat till senare denna månad, ed), vid det tillfället kan vissa avslöjande detaljer dyka upp.

Relaterade artiklar

Back to top button