Nubia Z18 skickar också GeekBench vidare men säger fortfarande inte när den kommer att lanseras

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Z18 skickar också GeekBench vidare men säger fortfarande inte när den kommer att lanseras

Sedan ganska många månader tillbaka har vi pratat om Nubia Z18, det nya toppsortimentet för det kinesiska företaget för vilket det alltid finns en nära förestående release som hittills aldrig har kommit. Den nya modellen hann dock ta sig en tur på GeekBenchså att vi kan ta en ny titt på dess möjliga datablad.

Enheten som dök upp på den välkända testplattformen har kod NX606J och bestig de mäktiga Qualcomm Snapdragon 845Flankerad av 6 GB av RAM. Operativsystemet som använder är Android 8.1 Oreo, den senaste stabila versionen av den gröna roboten.

När det gäller prestanda uppnådde den testade hårdvaran ett resultat av 2 344 poäng i enkärnig e 8 933 poäng i multi-core, därför saknas inte processorkraften, speciellt om vi tror att dessa poäng kan förbättras ytterligare med en definitiv version av programvaran.

Utöver dessa uppgifter saknas information om övriga tekniska egenskaper och, naturligtvis, om datumet för presentation av denna modell.

Passet vidare GeekBench det kan vara ännu ett steg mot lanseringen av denna Nubia Z18, men för tillfället är ingenting bekräftat.

Relaterade artiklar

Back to top button