Nubia Z18 på ett annat riktigt foto: skåran är liten, den är kantlös, men hakan är kvar (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Z18 på ett annat riktigt foto: skåran är liten, den är kantlös, men hakan är kvar (foto)

Vi har inte hört någon information om Z18, nästa smarttelefon i toppklass från Nubia, på en månad. Men här är en tänkt riktigt foto på plats slashleaks som visar oss hela framsidan av smartphonen.

Som nämndes i början av maj är skärmens sidokanter faktiskt väldigt väldigt små (resultat av Full Screen 3.0-teknik), men en liten hack med den främre kameran, “till Essential Phone”. Det här fotot motsäger inte det vi visade dig för en månad sedan, eftersom skåran i så fall skulle ha täckts helt av ljusets reflektion.

På botten återstår (tyvärr) den haka. Det förblir också det ikoniska röd cirkel som alltid har utmärkt Nubia-smarttelefoner, men det verkar som att det har införlivats i skärmknappar (du kan se detta från reflektionen av panelen nedan).

En smartphone med intressanta linjer, som borde hålla tro mot det vi har sett hittills: en skärm som upptar enmycket stor frontytamed mycket smala kanter.

Du gillar det?

Relaterade artiklar

Back to top button