Nubia Z18 kommer att bli ännu mer “helskärm” med den nya Full Screen 3.0-tekniken

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Z18 kommer att bli ännu mer “helskärm” med den nya Full Screen 3.0-tekniken

Som vi redan vet har Nubia under de senaste månaderna arbetat med ett nytt projekt som borde höja ribban för smartphones ännu högre gränslös. Ett projekt som har ett exakt namn, Nubia Z18, och som kommer att positionera sig i högre ände av marknaden, den av det verkliga toppsortimentet.

För att bekräfta detta har en ny publicerats förhandstitt från Ni Fei, VD för företaget. Bilden, som du kan se i galleriet, talar om den nya tekniken Helskärm 3.0som borde ta hand om att ytterligare minska skärmens ramar, kommer att överstiga förhållandet på 90,36 % skärm mot kropp redan sett på den tidigare Z17S.

Detta bör också betyda att en skåra på displayen kommer att integreras på denna modell, mer lik den hos Essential Phone än i iPhone X-stilen, men det kan finnas en liten ram även på nedre delen.

För nu återstår därför bara att förstå när den kommer på marknadsföra denna nya Z18.

Dess Mini-version har redan lanserats för några veckor sedan, så allt tyder på att även den äldre brodern kan komma innansommar.

Relaterade artiklar

Back to top button