Nubia Z18 försöker gå in i kampen i toppen med poäng på AnTuTu (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Z18 försöker gå in i kampen i toppen med poäng på AnTuTu (foto)

Under denna maj månad kommer även Honor, OnePlus och HTC att visa upp sina kort, medan det mot juni bör vara tiden för ankomsten till marknaden av ASUS ZenFone 5z och Xiaomi Mi7. Stora bitar som kommer att gå till utmana varandra på den extremt konkurrenskraftiga toppmarknaden, tillsammans med sina motsvarigheter Sony, Samsung, Huawei och LG. I den här kampen utan hinder kommer han dock att försöka passa in också Nubia Z18.

Nästa smarttelefon i toppklass från märket som ägs av ZTE har verkligen visat sig AnTuTu, en månad efter lanseringen av sin yngre bror Z18 mini. Om ryktena inte räckte visa gränslös från 5,99″ – bekräftas av det första läckta stulna skottet – de kommer att ta hand om det prestanda att få det att vattnas i munnen.

Nubia Z18 har verkligen lyckats göra bra mål 280.085 poäng på det kända riktmärkesätta i linje smartphones av kalibern Mi MIX 2S och samma ZenFone 5z. Förtjänst av Snapdragon 845men förmodligen också av Nubia själv, som verkar lyckas få det att prestera till sin fulla potential.

Vi vet fortfarande inte när Z18 kommer att lanseras på marknaden, men det kan vara vid det här laget i hemmet rakt.

Relaterade artiklar

Back to top button