Nubia Z17S redo att landa i Italien: den blå versionen på 8/128 GB kommer

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Z17S redo att landa i Italien: den blå versionen på 8/128 GB kommer

Efter lanseringen på den kinesiska marknaden förra månaden förbereder sig nya Nubia Z17S för att komma in Italien. Varianten som är avsedd för vår marknad är den i blå färg med 8 GB av RAM e 128 GB internminne, uppenbarligen föreslagen i internationell version med stöd för europeiska nätverk – 20-band ingår -, italiensk översättning och alla Google-tjänster förinstallerade.

Det är en enhet utrustad med utmärkt hårdvara, som syftar till att konkurrera med det bästa och senaste toppsortimentet. Förutom den stora mängden minne som redan nämnts, påpekar vi närvaron av en SoC Snapdragon 835ett dubbelkamera bak 12 + 23 MP och en fingeravtrycksläsare på baksidan, som går att passa in i en gränslös design raffinerad och elegant.

För närvarande har varken ett officiellt tillgänglighetsdatum eller ett listpris ännu meddelats, men det är troligt att Nubia Z17S kan säljas i nästa veckormed ett pris som förmodligen är högre än 500 €.

För mer information kan du konsultera sidan som är dedikerad till enheten på officiella webbplats av företaget på denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button