Nubia Z17s borde vara företagets gränslösa 2.1, men under tiden, här är dess första fyrkamera (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Z17s borde vara företagets gränslösa 2.1, men under tiden, här är dess första fyrkamera (foto)

Låt oss gå tillbaka till att prata om Nubia och smartphone gränslösmen inte nog med det, för vi hade redan sett att det fanns flera kodnamn i företagets kittel.

Låt oss börja med det mest intressanta, vad som borde vara toppen av sortimentet: NX595J, som verkligen borde ha mycket små kanter. Så snart som 3 millimeter över och under displayen, medan vi i sidled skulle ha en kant till kant som Nubia Z11. Skärm/yta-förhållandet borde faktiskt nå bra 93,94 %med rätta smeknamnet “helskärm”.

De exakta specifikationerna är okända, men på tal om en topp i sortimentet är det lätt att anta en hypotes Snapdragon 835, 6 GB RAM och minst 64 GB internminne. Hur säger man nej till de oundvikliga dubbla kamerorna på baksidan? Vi klargör dock att detta bara är hypoteser, men förekomsten av denna smartphone har bekräftats av företaget, också tack vare bilden du hittar i slutet av artikeln. Det återstår att se när det kommer att lanseras, för just nu är det inga Nubia-evenemang inplanerade, men i alla fall borde det se ljuset i slutet av året.

Låt oss nu gå vidare till en annan modell: NX589J, just certifierad i Kina av TENAA. Det är en 5,5 tum full HD som du kommer att märka omedelbart två främre kamerorfrån 16 megapixlar. Inuti finns en okänd octa-core processor, 6 GB RAM, 64 GB utbyggbart internt minne och en 3 100 mAh. På baksidan, som ni kan se på bilderna, har vi en bakpanel i glas, på vilken det står en dubbla 13 megapixel kamera. Totalt: 4 kameror.

De fingeravtrycksläsare den ligger framför, under den nu klassiska “röda pricken” i Nubia. De goda nyheterna är närvaron av Android 7.1.1 Nougatvilket verkligen är en bra utgångspunkt, med tanke på Nubias inte alltför starka benägenhet för uppdateringar.

Relaterade artiklar

Back to top button