Nubia Z11 Max, förbeställningar öppnar även i Italien: specialpris på 349 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Z11 Max, förbeställningar öppnar även i Italien: specialpris på 349 €

Presenterades i maj förra året i Kina, äntligen börja även i Italien den officiella försäljningen av Nubia Z11 Max, en 6-tums phablet som läggs till stamfadern Z11 och den lilla Z11 Mini, som redan finns tillgänglig under en tid i vårt land.

Utöver det redan nämnda 6″ AMOLED-skärm med Full HD-upplösning är enheten i det kinesiska huset utrustad med en Qualcomm-processor Snapdragon 652Adreno 510 GPU, 4 GB RAM, 64 GB internminne, kamera Sony IMX298 från 16 MP och ett batteri från ben 4000 mAh.

Den version som säljs kommer med Android 5.1.1 Lollipopmen uppdateringen till Android 6.0 Marshmallow är redan försäkrad. Istället, vad gäller Nougat, kommer vi knappast att se det på den här enheten.

Är du intresserad av att köpa så kan du förboka enheten med Italiensk garanti på den officiella Nubia-webbplatsen al specialpris på 349 €med 30 € rabatt på det normala priset, med leveranser från mitten av denna månad.

Relaterade artiklar

Back to top button