Nubia utmanar Xiaomi: här är den nya raden av Red Magic-spelsmartphones (uppdaterat: 19 april event)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia utmanar Xiaomi: här är den nya raden av Red Magic-spelsmartphones (uppdaterat: 19 april event)

Utseendet på varumärket Black Shark, ett nytt dotterbolag till Xiaomi, har uppenbarligen antänt konkurrensandan hos några av de rivaliserande företagen, särskilt bland landsmän. Dagens nyhet heter Röd magi och är den nya linjen av smartphones från spelande av Nubia, självt ett företag som ägs av ZTE.

Om du inte redan har förlorat dig själv mellan släktskapen och de olika administrativa banden, har du redan förstått hur flytten av Nubien riktar sig inte bara till motsätta ankomsten av det nya Black Shark-märket, men också för att skapa ett riktigt familj av produkter utformade för ett specifikt mål, det av mobila spelare.

Enligt preliminär information kommer faktiskt Red Magic-produkter att erbjuda enfull spelupplevelsetack vare en hårdvara utformad i detalj för att förbättra prestanda under spel på smartphones, för både casual och konkurrenskraftiga spelare.

För närvarande finns det dock inga specifika nyheter om modeller eller funktionalitet detaljer.

Visst, efter ankomsten av Razer, verkar världen av mobilspel ha blivit mer och mer intressant för OEMoch det är inte uteslutet att andra företag kan kasta sig huvudstupa in i just detta segment av det mobila landskapet.

Uppdatering 2018-04-12 kl 12:20

Tack vare ett nytt inlägg på Facebook har Nubia officiellt bekräftat presentationen av Red Magic-produkter. För att vara exakt kommer lanseringen att göras nästa 19 aprildärför saknas mycket lite för att ta reda på alla detaljer om den första enheten i familjen.

Relaterade artiklar

Back to top button