Nubia tar med konceptet med sin spelsmartphone till MWC 2018, lika vacker som en superbil (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia tar med konceptet med sin spelsmartphone till MWC 2018, lika vacker som en superbil (foto)

Efter att de första ryktena kom de senaste dagarna, under MWC 2018 presenterade Nubia officiellt sin första begrepp av smartphones från spelandesom kommer att förvandlas till en konkret enhet under de kommande månaderna.

Det är en produkt frånaggressiv estetik och original, som alla bra spelprodukter måste vara. Från de första renderingarna som visas kan vi se en design inspirerad av de modernaste superbilarna, med en ren framsida och en lätt böjd bakkropp, som presenterar vad som ser ut som tunt LED upp och ner.

Tyvärr finns det för närvarande ingen information relaterad till priser Och tekniska funktioner, som fortfarande bör vara överst på varje front. Det kinesiska företaget borde använda kvalitetsmaterial och ett innovativt kylsystem för att öka prestandan under spelsessioner, men under huven kan det också finnas en Snapdragon 845 SoC, 8 GB RAM och kanske till och med en skärm 120 Hz.

Smarttelefonen kommer att anlända på kinesiska marknaden under de kommande månaderna, troligen inom ett år, men för närvarande har ingenting deklarerats angående en eventuell kommersialisering i Europa och andra marknader.

Relaterade artiklar

Back to top button