Nubia Red Magic: gratis hörlurar för alla på Indiegogo och kärnkällor redan tillgängliga

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Red Magic: gratis hörlurar för alla på Indiegogo och kärnkällor redan tillgängliga

Senaste uppdatering släpptes av Nubia den Indiegogo på sidan som är tillägnad hans Red Magic-spelsmartphone. Inom en vecka (26 maj) ridån kommer att falla på kampanjen för crowdfunding och för att fira den stora framgången har den kinesiska tillverkaren bestämt sig för att reservera en trevlig överraskning till dem som har litat så mycket på henne: alla uppbackare de kommer också att få ett par gratis hörlurartillsammans med smartphonen.

Under några dagar vet vi redan att de första leveranserna av Red Magic OS-varianten kommer att starta i slutet av maj, medan versionen internationell – med lager Android 8.1 Oreo och Google-tjänster förinstallerade – är planerad till månaden juli. De senaste nyheterna, å andra sidan, gäller utgivningen av kärnans källkod av enheten, i enlighet medöppen källa och av den öppningen för modding som redan meddelats nyligen.

Slutnotering om den kontinuerliga förfiningsprocessen av programvaran – i samarbete med VIP-testare, som Nubia kallar dem – som syftar till att lösa allt insekt mest irriterande som plågar varje experimentell utgåva, i tid för den officiella lanseringen av Red Magic.

Nyfikenheten är stor och vi hoppas att Nubia har jobbat ordentligt för att inte göra sina fans besvikna.

Relaterade artiklar

Back to top button