Nubia Red Magic: första leveranserna i slutet av maj och dörrarna öppna för modding

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia Red Magic: första leveranserna i slutet av maj och dörrarna öppna för modding

Nubia har postat några nya detaljer relaterad till hans prime gaming smartphone Red Magic, direkt på sidan tillägnad honom på Indiegogo. Efter den stora framgången för crowdfunding och den efterföljande massan av frågor från framtida köpare ville den kinesiska tillverkaren svara på de vanligaste frågorna.

Låt oss börja med kapitlet försändelserett av de hetaste ämnena för tillfället: de första långivarna av varianten med ombord Red Magic OS – det är den speciella anpassningen av Android designad för den kinesiska marknaden och utan Google-tjänster – de ska ta emot enheten på hästryggen mellan maj och juni, eftersom leveranser förväntas i slutet av denna månad. För varianten utrustad med Android 8.1 lagermer intressant för vår marknad, kommer det att vara nödvändigt att vänta ungefär till månaden av juli.

Nubia förnekade då att han arbetade på nya färgvarianter av Red Magic och avslöjade innehållet i den försäljningsförpackningar: laddare, relativ laddningskabel, inga hörlurar medföljer inget skydd utan ett film redan applicerad på skärmen.

Slutligen har tillverkaren informerat användarna om att mjukvaruförfiningsprocessen fortskrider smidigt och att den inte har för avsikt att blockera vägen för modding: låser upp starthanteraren och anpassad rom-blixt kommer inte att ogiltigförklara garantin.

Relaterade artiklar

Back to top button