Nubia på jobbet på en gränslös smartphone med frontkamera under skärmen? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia på jobbet på en gränslös smartphone med frontkamera under skärmen? (Foto)

Smartphones gränslös mer extrema antar nya lösningar för att placera den främre kameran utan att komplicera användarens liv för mycket. Skåran på iPhone X, den lilla hyttventilen på Essential Phone eller placeringen på den nedre kanten som syns på Xiaomi Mi MIX har ännu inte övertygat alla användare, men en helt ramlös skärm och en främre kamera placerad i rätt riktningdet i alla fall täcker inte del av skärmen?

Samma åsikt verkar vara Nubia, ett varumärke som ägs av ZTE, som utvecklar en ny typ av kamera som följer denna filosofi. Av det som visas i vissa framställavars äkthet ännu inte har bevisats, verkar det som att den kinesiska tillverkaren arbetar på en enhet helt utan ramar, på vilken den främre kameran skulle vara integrerad under displayen samma.

För närvarande, förutom de ovan nämnda renderingarna, har vi inga andra tillgängliga informationdärför rekommenderar vi att ta denna nyhet med en nypa salt, men det är inte första gången som vi har hört rykten av detta slag från Nubia och ZTE.

Tydligen faktiskt redan nästa Z19 – synlig i bilderna i galleriet – skulle kunna anta en lösning som liknar den hos Essential, med en halvcirkel som sticker ut från den övre kanten där man ska sätta in kammen, så det är möjligt att företaget kan lansera en ännu mer produkt extrem under de närmaste månaderna.

Vad tycker du om det? Skulle du vilja ha en sådan enhet? Låt oss veta i kommentarerna!

Relaterade artiklar

Back to top button