Nubia NX595J, företagets första kantlösa, är vacker i denna falska bild!

Låt oss börja med att rensa fältet från tvivel. Den som illustreras i slutet av artikeln (och i början) är inte framtiden Nubia NX595J. Själva bilden är en falskmen poängen är att smarttelefonen finns och det borde den vara mer eller mindre Så här. Samma sak hände innan lanseringen av Galaxy S8, med så många bilder i omlopp som försökte föreställa sig hur smarttelefonen var, även utan att vara verklig. läcka. Och trots detta kom de ganska nära. När allt kommer omkring, a gränslös det är fortfarande en gränslösdet är inte så att det finns för många varianter att göra.

Smarttelefonen ska ha en 5,73 tum skärm och kan även inkludera trådlös laddning, åtminstone på grundval av vad som rapporterades av en nyligen genomförd certifiering vid TENAA. I verkligheten finns det 3 Nubia-smarttelefoner som har undersökts av den kinesiska institutionen: NX595J, NX589J och NX607J. Det är möjligt att det finns flera varianter, vilket redan har antagits tidigare.

Kort sagt, bilden är långt ifrån tydlig, men med tanke på att Nubia redan hade varit väldigt duktiga på att rensa kanterna på sidan av skärmen, förväntar vi oss fantastiska saker från dess första, sanna kantlösa. Först och främst: att den kommer till Italien.

Relaterade artiklar

Back to top button