Nubia N1 får en makeover: ny Black Gold-version redan tillgänglig för förbeställning (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia N1 får en makeover: ny Black Gold-version redan tillgänglig för förbeställning (foto)

Varumärket Nubia fortsätter att producera bra lösningar för medel-låg intervall av smartphonemarknaden, och även dess N1 har visat sig leva upp till förväntningarna, framför allt hjälpt av sin stora autonomi, tack vare batteriet på 5 000 mAh.

Dagens nyheter är att Nubia vill fortsätta driva framgången för denna enhet, tack vare den nya Svart guld färgning kommer snart för den internationella versionsmodellen. Nya N1 bibehåller samma tekniska egenskaper som den utgåva som redan säljs, men tack vare den svarta kroppen och guldfinishen får den en ny och mer raffinerad charm.

Den nya Nubia N1 är redan tillgänglig för förbeställning på den kinesiska tillverkarens officiella webbplats till priset av 249 €, med leveranser som börjar i slutet av denna månad. Genom att köpa den från den officiella butiken kan du dra nytta av Italiensk garanti 2 år och gratis frakt. Om du vill veta mer eller gå vidare med köpet kan du besöka sidan som är dedikerad till denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button