Nubia kommer att avslöja den nya Z18 mini den 11 april: ögonen på kamerorna? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia kommer att avslöja den nya Z18 mini den 11 april: ögonen på kamerorna? (Foto)

Efter lanseringarna av N3 och V18, som också skedde i snabb följd under mars månad april kommer att vara ett förebud om nyhet för Nubia. I synnerhet meddelade det kinesiska varumärket att11 månaden kommer att vara det datum som väljs för presentationen av Z18 minisom kommer att förutse lanseringen av den troliga toppen av serien Z18.

Få detaljer är kända om denna nya modell för tillfället, förutom att den bör placeras i det medelhöga intervallet på marknaden – som är den direkta efterföljaren till Z17 mini, som släpptes förra året med SoC Snapdragon 652/653 – och att den skulle kunna ägna stor uppmärksamhet åt facket fotografisksom inbjudan till presentationen tycks antyda.

Förutom Nubia-logotypen och namnet på enheten står numret ut med stora bokstäver 24flankerad av symbolen OOsom skulle kunna representera en stilisering av dubbel kamera bak. 24 så det kan vara antalet megapixlar av åtminstone en av de två sensorerna, eller i vilket fall som helst hänvisa till denna sektor på något sätt.

För att ta reda på det är det bara att vänta på evenemanget den 11 april.

Relaterade artiklar

Back to top button