Nubia arbetar på en ny enhet med 18:9-skärm och 4 kameror (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia arbetar på en ny enhet med 18:9-skärm och 4 kameror (foto)

Det finns en ny smartphone med 18:9 format vid horisonten och bär Nubias signatur. Efter att redan ha tagit en titt på NX595J-modellen har läckorna lyckats avslöja en ny prototyp av det kinesiska företaget, som också visar de första riktiga bilderna av terminalen insvept i en dummy box.

Det skulle vara Nubia NX59J, en helt ny enhet med långsträckt skärm, som dock verkar ha en mer traditionell design än tidigare nämnda NX595J. I det här fallet 18:9-displayen det är inte gränslöstmen bibehåller ganska omfattande ramar, speciellt på övre och nedre delen, där även den fysiska nyckeln med klassikern är placerad röd cirkel.

En av de mest intressanta funktionerna gäller kamerafack, utrustad med 4 optik. De två dubbla kameror de är placerade horisontellt både framför och bakom, där de dubbeltonsblixt.

Den nya NX59J kan vara en del av samma serie av NX595J, även om nyheterna om båda modellerna för närvarande är mycket knappa.

Just av denna anledning förutser ryktena inte mycket korta releasetider: om den nya Nubia-enheten verkligen existerar kommer den inte att anlända innan 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button