Nubia är på väg att presentera sin spelsmartphone och är angelägen om att visa den för Razer och Black Shark (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nubia är på väg att presentera sin spelsmartphone och är angelägen om att visa den för Razer och Black Shark (foton)

För några dagar sedan gav vi dig nyheten om nästa evenemang 19 april anordnas av Nubia, under vilken det kinesiska företaget kommer att presentera sin nya gaming smartphone. Smartphonen kommer sannolikt att vara en del av en nytt sortiment presenteras av Nubia, kallad Röd magi och som kommer att ägnas åt sektorn för spelande.

Idag ger vi dig några bildersom kan ses i Galleri, relaterade till inbjudningar till ovannämnda evenemang. Den roliga aspekten är att det här är inbjudningar riktade till särskilda mottagare: Razer och Black Shark, i princip de två konkurrent av Nubia inom mobilspelsektorn.

Red Magics smartphone bör komma med ganska aggressiva hårdvarufunktioner som kyla ned luft e nanomaterial kol. SoC kommer förmodligen att vara det Snapdragon 845 kopplat till 8 GB RAM och skärmen kommer förmodligen att ha en uppdateringshastighet på a 120 Hzsom Razer Phone.

Enheten bör startas på samma gång i Kina och i Europavilket är ytterligare en anledning att vänta noga på det.

Vi återkommer för att uppdatera dig så snart vi har nya detaljer om Nubia-eventet, tror du att Razer och Black Shark kommer att vara på första raden för att applådera?

Relaterade artiklar

Back to top button