Nu kan du läsa alla Oreo-detaljer i den officiella Galaxy Note 8-manualen

Note: We hope you enjoy reading this article: Nu kan du läsa alla Oreo-detaljer i den officiella Galaxy Note 8-manualen

Android Oreo 8.0 för Galaxy Note 8 sprids i Nederländerna just nu. Fortsätt med det uppgraderingsväg av Samsung-enheten i Europa som efter Frankrike och Turkiet också anlände till Italien förra veckan. Nyheten kan fortfarande intressera ägarna till den koreanska smartphonen eftersom den officiella Samsung-webbplatsen publicerades på bruksanvisning med alla nyheter om bytet.

De manual på engelska den kan laddas ner direkt från denna länk eller så kan du försöka hämta den italienska versionen som har lagts ut online på den dedikerade supportsidan. Säkert du kommer inte att hitta stora överraskningarmen du kan läsa mer i detalj hur nytt tangentbordav display alltid på du hatar Samsung Cloud Drive.

Galaxy Note-ägare kan känna sig uttråkade med så lite nyheter, men i efterhand borde de betrakta dig själv som stolt valfri. Även om det faktum att det finns så lite att upptäcka säger mycket om att uppdateringen till Oreo inte medförde några större förändringar, gör det samtidigt det ännu mer uppenbart hur komplett Galaxy Note 8 var från början.

Relaterade artiklar

Back to top button