Nu kan du dela dina egna topp 5-låtar eller podcast på Spotify med funktionen “Dina alltid favoriter”. –

Jätten av strömning av ljud som vi känner till Spotify, har släppt en ny funktion som heter “Mina favoriter”Så du kan avslöja din egen topp 5 av dina favoritlåtar.

Tanken med den här nya funktionen är att du väljer fem låtar eller kan också podcastas, och när du väl har valt dem kan du dela den på dina sociala nätverk.

Genom att dela den på dina sociala nätverk, kommer du inte bara att låta dina anhängare känna till de fem topplåtarna och podcasten, det kommer också att ge dig direkt tillgång till att lyssna på det i applikationen.

Hur kan jag använda “Mina favoriter alltid”?

Du måste bara öppna Spotify-applikationen, gå till början och det ska visas en stor banner med funktionen. Om det inte visas ännu måste du bara gå in i appens sökmotor och skriva följande: spotify: alltid-favoriter

Nu måste du bara lägga till dina fem favoritlåtar eller podcasts som förtjänar att gå med på den här listan.

När du är klar väljer du alternativet “Dela” längst ner på skärmen, så visas genvägarna till dina sociala nätverk för att dela dem.

My Always Favorites är tillgängligt för gratis- och premiumanvändare över hela världen och är en del av ”Lyssna är allt” (“Musik, träffa podcaster”), Spotifys första globala kampanj för året som inspirerar och ansluter användare till världen runt dem genom kraften i musik och podcasts

Via pressmeddelande – Spotify Chile

Relaterade artiklar

Back to top button