Notch på iPhone 2021: nya rykten runt –

Naggförändringar nästan bekräftade

Varje år sedan 2017, när hacket släpptes på iPhone X, har det noterats att Apples flaggskeppsenhet kommer att minska eller till och med eliminera det hacket. Vi har dock aldrig haft detta förtroende för detta tidigare, eftersom det finns många rapporter som förutspår detta för 2021, och prestigefyllda Apple-analytiker tar redan detta för givet. Den senaste Digitimes-rapporten bekräftar bara vad som redan håller på att bli en öppen hemlighet: 2021 iPhone-utskärning kommer att vara mindre … Eller åtminstone kommer det att vara fallet i några av dess “Pro”-versioner, eftersom vi förväntas återigen inte se en enhet, utan upp till fyra, uppdelade i en minimodell, standard och liten “Pro”. modell och “Pro Max”.

IPhone 13-utskärningen kan se ut som den andra modellen på bilden

Faktum är att denna etikettändring skulle åtföljas av förbättrat Face ID … Detta ansiktsupplåsningssystem är boven till att detta ögonbryn fortsätter att existera på iPhone, eftersom det måste placera sina sensorer i den här delen med en liten mängd reduktion för att vara exakt och effektiv som den den har. Enligt den tidigare nämnda rapporten från Asien skulle Apple kunna hitta en lösning på detta problem genom att integrera en av sensorerna i samma kameramodul som om det vore en LiDAR-sensor och därmed minska storleken på skåran. I vilken utsträckning blir denna minskning? Det är för tidigt att säga, men det kommer att märkas något, särskilt i de större modellerna, där det kommer att få ett ännu mindre utseende.

Touch ID kommer tillbaka till iPhone i år

Maskernas era har fått återverkningar för Apple som de redan har övergett, som att återlansera sina projekt för att installera en fingeravtryckssensor under iPhone-skärmen. Detta är en teknik de redan forskat på för några år sedan, varför iPhone X slog på den först, men den övergavs även när konkurrenterna började implementera dessa sensorer med stor effektivitet. Inlägget vi kommenterar säger inte så, men vi kommer ihåg att detta är ytterligare en möjlig ny iPhone i år. Det kommer att bli nödvändigt att se hur detta system samexisterar med Face ID och om alla modeller integrerar det under skärmen eller, omvänt, lägger till det i upplåsningsknappen i någon av dem, vilket vi redan har sett i iPad Air 2020.

Kameraförbättringar för alla modeller

De bakre kamerorna på standard- och “mini” iPhones i år kommer att innehålla samma 7P-linsmodul som citeras av Digitimes. Om de säger att det kommer att bli förbättringar så är det i Pro-modellerna som kommer att lägga till en förbättring av bildsensorn som bland andra förbättringar kommer att erbjuda bättre bildupplösning … Faktum är att den senare kommer att ha vissa förändringar i designen på kamerorna, men inte i resten av modellerna. Det minns vi LiDAR sensor kan nu täcka alla iPhones som nämndes för några veckor sedan, så vi får hålla ett öga på rapporterna om några förbättringar föreslås.

Vi minns detta september det här är månaden då de nya iPhonesna introduceras, eller åtminstone för det mesta, så det här är vad vi saknade för att officiellt se dessa telefoner. Inga förseningar i presentationen eller lanseringen förväntas, vilket skedde förra året på grund av pandemin. Företaget förväntar sig dock inte att någon information kommer att släppas, så vi har fortfarande 9 månader av kontinuerliga rykten, läckor och annan information om vilka enheter som kommer att vara de mest efterlängtade i år.

Relaterade artiklar

Back to top button