Nomatic Navigator-väskorna transporterar din teknik med elegant stil –

Nomatic Navigator 15L ryggsäck, 6L Sling och Tech Organizer är premiumväskor för att transportera din teknik samtidigt som de behåller ett smalt och modernt utseende.

Nomatic har tillverkat ryggsäckar, bagage och tekniska tillbehör i flera år. Den senaste Navigator-serien har en minimalistisk design, mer hållbara material och en mängd små funktioner som ger fantastiska produkter.

Dessa premiumväskor gjordes för att skydda dyr utrustning i åtanke, med vadderade fack och manipuleringssäkra dragkedjor som används för att hålla din Apple-utrustning säker.

Nomatic Navigator 15L ryggsäck

Nomatic 15L ryggsäck kommer att utökas för att möta dina behov

Nomatic 15L ryggsäck kommer att utökas för att möta dina behov

Den här slimmade ryggsäcken rymmer allt du behöver för en dagstur eller övernattning. Om 15L inte räcker, dra upp en extern kompressionsdragkedja och utöka huvuddelen med 6L.

Huvudfack

Huvudfacket har 5 meshfickor, en stor ficka med dragkedja och en RFID-säker ficka.

De små nätfickorna är perfekta för att hålla små föremål som möss eller strömadaptrar. De stora fickorna i botten av väskan är inte bra för mycket, men vad du än förvarar i själva facket kommer att trycka mot dessa fickor.

Vi testade flera packningsalternativ, inklusive vad du skulle behöva för en övernattning eller en pendling till jobbet. Det fanns gott om plats för klädbyten, AirPods Max och en spelkontroll.

De tillgängliga 6L expansionen hjälpte den här väskan att övervinna sin mindre storlek och allt passade perfekt.

Denna väska är inte avsedd att rymma allt du äger, men de tillgängliga fickorna och det rymliga huvudfacket rymmer tillräckligt för sin storlek. Även med väskan fullpackad, förvrängde den inte sin form eller blev obekväm att bära.

Övriga fack

Det främre facket har en liten ficka med dragkedja inuti för att säkra små dokument eller kort. Det finns ett spänne som håller din nyckelring på plats också.

En av de mer unika egenskaperna hos väskan är kanske facket för vattenflaskor. Istället för att ha en ficka på utsidan av väskan finns det ett isolerat fack på insidan av väskan. Sätt in din vattenflaska här och den kommer att döljas, men behåller den eleganta yttre formen på din väska.

Den interna fickan för vattenflaskor tar upp mycket av de bästa fastigheterna

Den interna fickan för vattenflaskor tar upp mycket av de bästa fastigheterna

Nackdelen med denna design är att den tar upp internt utrymme. Facket måste öppnas när du vill ta tag i vattenflaskan också.

Om något spills inuti vattenflaskfacket kommer det att rinna ut ur ett hål i botten av påsen.

Vi har njutit av att använda den här väskan under de senaste veckorna och rekommenderar den starkt till alla som letar efter en fantastisk premiumryggsäck. Nomatic Navigator 15L-ryggsäcken finns att köpa på Amazon för $249,99.

Nomatic Navigator 6L Sling

Nomatic 6L Sling är dimensionerad för att ta dig igenom dagen

Nomatic 6L Sling är dimensionerad för att ta dig igenom dagen

För 6L Sling tog Nomatic designen från 15L-ryggsäcken och krympte ner den några snäpp. Den har samma fantastiska design och komfort som sin större följeslagare med några knep för att kompensera för utrymmet.

Denna väska är perfekt för en dag ute på stan eller för att ta tag i ett snabbt ärende. Den lilla storleken passar in var som helst samtidigt som den bär allt du vill i några timmar.

Väskan rymmer inte något större än en 11-tums surfplatta, men den har plats för skrymmande fodral i surfplattan. Vi testade väskan som bärväska för 11-tums iPad Air 4 och några tillbehör.

Vi packade väskan med en iPad Air 4, AirPods Max, en laddningshub, kablar och en spelkontroll med utrymme att andas. Det passade in i allt vi skulle vilja ta för ett kort besök med en vän eller en bussresa genom stan.

Fack

Det finns gott om plats för alla dina iPad-tillbehör

Det finns gott om plats för alla dina iPad-tillbehör

Huvudfacket har två meshfickor, en ficka med dragkedja och en RFID säker ficka. Fickorna är rymliga och lämnar gott om plats i mitten för andra föremål.

Surfplattans fack har två små fickor som rymmer en liten anteckningsbok eller kablar till surfplattan. Framfickan har ett spänne för nycklar och plats för telefon eller plånbok.

En kortplats är inbyggd i remmen för snabb åtkomst till ett transitkort eller ID. Du kan fästa en stabiliserande rem på huvudremmen när du cyklar, så att väskan är säkrare.

Det finns en dold vattenflaskficka som kan dras ut ur väskan när den används. Till skillnad från 15L ryggsäcken är detta en mer traditionell vattenflaskhållare som kan läggas undan.

Av väskorna i den här sammanfattningen har vi haft den här mest. Mellan sin lilla storlek och lagom förvaringsutrymme älskar vi hur lätt det är att ta tag i den här väskan och gå. Nomatic Navigator 6L Sling finns att köpa på Amazon för $129,99.

Nomatic Navigator Tech Organizer

Nomatic Tech Organizer kan hålla alla dina kablar och donglar

Nomatic Tech Organizer kan hålla alla dina kablar och donglar

Tech Organizer är en enkel väska för dina kablar och tillbehör. Istället för att överföra varje kabel, nätadapter och dongel varje gång du vill byta väska, använd bara detta fodral.

Vi använde Tech Organizer tillsammans med Navigator-ryggsäcken och selen och älskade väskans mångsidighet. Den kan passa i båda väskorna när utrymmet inte är ett problem, eller så kan den fästas på en rem eller karbinhake på ett säkert sätt.

Fodralets hållbara och vattentäta material och snygga fickdesign kommer att hålla dina tillbehör säkra i båda situationerna.

När du öppnar Tech Organizer möts du av tre dragkedjeförsedda fack av klart plastmaterial. Vi är inte fans av hur ogenomskinligt materialet är, men det har visat sig vara hållbart samtidigt som det håller små enheter som kan ha vassa kanter som adaptrar eller dockningsstationer.

De genomskinliga påsarna hjälper dig att hålla reda på vad som finns inuti

De genomskinliga påsarna hjälper dig att hålla reda på vad som finns inuti

Vänd på mittavdelaren och den har tre elastiska fickor för att hålla upplindade kablar. Vi har valt Lightning, USB-C och MagSafe under våra tester.

Huvudfacket är djupt och har två meshfickor. Vi har burit laddningshubben Satechi GaN 100W i det här avsnittet.

Vi älskar idén att ha ett tekniskt fodral för att bära alla våra nödvändiga laddare och donglar på ett utrymme. Nomatic Navigator Tech Organizer finns att köpa på Amazon för $59,99.

Relaterade artiklar

Back to top button