Nokias smartphones tänkte bli vackrare och vackrare, men är vi säkra på att de är värda att vänta på? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokias smartphones tänkte bli vackrare och vackrare, men är vi säkra på att de är värda att vänta på? (Foto)

Nokias återkomst till smartphonevärlden är verkligen efterlängtad; kanske för mycket, för det går knappt en dag utan påstådda rykten, bilder och andra spekulationer, som ofta motsäger varandra. Bilderna nedan, som vissa skulle vilja framstå som äkta, tycks oss inte alls kvalificera sig för att vara autentiska, men vi måste erkänna att det är ett verk av god kvalitet.

Objektet för fantasin hos vissa designers är Nokia C1, en modell som nu är bortglömd, och därför inte är värd mycket som ett namn i sig, och som är tänkt med Snapdragon 830, med 4 GB RAM, 32/64/128 GB lagring , dubbel 12 + 16 MP bakre kamera med Xenon-blixt.

Designen innehåller delvis den från gamla Lumia, som dessutom aldrig har kritiserats för det, och som vi i princip inte skulle ha något emot att se klädda i Androids färger. Trots detta väntar vi dock fortfarande på något “sant” om nästa Nokia, som för många (särskilt i Italien) fortfarande är modeller att hålla koll på även bara för det historiska namnet, så länge detta inte går förlorat. i de många företagsomstruktureringar som Nokia har genomgått över tid.

Relaterade artiklar

Back to top button