Nokia X6 har certifierats i Taiwan, global lansering är nära förestående? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia X6 har certifierats i Taiwan, global lansering är nära förestående? (Foto)

Ända sedan HMD lanserades Nokia X6 i Kina har försvunnit som smör, alla fyra bestånden såldes slut inom inte minuter, utan sekunder! Intresset för den nya smarttelefonen är extremt stort, inte bara i östlandet, utan även i resten av världen, där enheten det kan komma snart.

Även om ingen officiell kommunikation har gjorts och vi inte känner till en lanseringsplan, Nokia X6 kan lanseras i väster under sommarennärmare bestämt a julitill ett pris av cirka 300 dollar. Efter det senaste framträdandet bland de Bluetooth-certifierade enheterna är det en nyhet idag certifiering av Taiwan NCC av den internationella versionen av Nokia X6.

Som du kan se på bilden nedan finns det inga detaljer som är användbara för att identifiera smarttelefonen i certifieringen, men modellkoden (TA-1103) är mycket lik den för Nokia X6 som marknadsförs i Kina (TA-1099), därför det verkar mer än rimligt att anta att det är internationell version.

Relaterade artiklar

Back to top button