Nokia X6 är redan på marknadsföring i Kina, men den kan bara kallas “X”

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia X6 är redan på marknadsföring i Kina, men den kan bara kallas “X”

Även om det fortfarande är några dagar innan den officiella presentationen, i Kina har de redan klara idéer om den nya Nokia X6 – sa också Nokia X -, som blev huvudpersonen i en tävling av märkesbutiker Suning. Uppenbarligen visar initiativets reklamaffischer en produkt helt i linje med de renderingar och videor som har dykt upp de senaste veckorna, ett tecken på att det borde vara den nya Nokia-modellen, den första med hack.

Tävlingsaffischerna, som släpptes på det kinesiska sociala nätverket Weibo av Suning och senare återpublicerades av Nokia själv, innehåller två viktiga detaljer. Den första är att enheten alltid kallas “Nokia X“, utan den sista” 6 “: detta kan bara röra den kinesiska marknaden, eller så kan det vara officiellt namn över hela världen. För nu vet ingen.

Den andra, å andra sidan, relaterar till den bakre dubbelkammen, som inte bär texten “Zeiss“. En enkel glömska på affischen, eller kommer inte Zeiss-optik att användas på denna modell? Även detta är en oklar figur, som kommer att avslöjas först senare.

För övrigt är dessa uppgifter identiska med dem som lästs tidigare, både vad gäller tekniska egenskaper och eventuellt försäljningspris. Förordnandet är därför för 16 majofficiell presentationsdag av denna nya Nokia X / X6.

Relaterade artiklar

Back to top button