Nokia X6: allt bekräftat för specifikationer, design och AI tack vare den senaste läckan (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia X6: allt bekräftat för specifikationer, design och AI tack vare den senaste läckan (foton)

Nokia X6 kommer att presenteras den 16 maj, under en vecka av brand där långt fler efterlängtade enheter kommer att vara mästarna – Honor 10 och OnePlus 6 säger dig något? – men den nya mellanklasssmarttelefonen från det finska märket verkar anstränga sig för att avslöja allt om den redan innan det officiella evenemanget.

De senaste dagarna har det varit en sådan serie av läcka att lämna lite utrymme för fantasin och det sista läcka av nyheter det kan bli den sista nådskuppen. De specifikationer – som du hittar här i sin helhet – har bekräftats igen, med visning från 5,8″ full HD+ med hack och det Snapdragon 636 på sköldar. Designen var naturligtvis återigen visad från olika vinklar.

Och den här gången lägger vi också till några bekräftelser på programvaran, särskilt på den nu oundvikliga dosen av artificiell intelligensvilket kan göra Nokia X6 till en av de mest seriösa kandidaterna för den bästa mellanklasssmarttelefonen under detta första halvår av 2018.

Den 15 och 16 maj kommer andra att inta scenen, men i framtiden kommer X6 att veta att prata om.

Relaterade artiklar

Back to top button