Nokia P1 kan vara toppen av det “kompakta” sortimentet som kommer att råda över MWC 2017

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia P1 kan vara toppen av det “kompakta” sortimentet som kommer att råda över MWC 2017

Besviken över Nokia 6, och i synnerhet av dess exklusiva lansering för Kina (åtminstone för nu)? Nokia P1 kommer för att förverkliga dina förhoppningar; eller snarare, det kan komma Nokia P1 (namn absolut inte definitivt) al Mobile World Congress, vilket alltmer verkar vara nyckeln till att förstå om nya Nokia verkligen kommer att ha globala avsikter. I själva verket hade vi redan sett att en Nokia-topp i sortimentet borde komma till Barcelona, ​​​​men den som läckt tidigare kan bara vara en prototyp, medan denna Nokia P1 borde vara den riktiga smartphonen som kommer att tillkännages nästa månad .

Estetiskt sett skulle Nokia P1 vara baserad på den gamla Sharp AQUOS Xx3, och därför vara utrustad med en 5,3 tum full HD IGZOmen med de senaste Snapdragon 835 åtföljd av ben 6 GB RAM för högsta prestanda. Det finns också gott om förvaring, med snitt upp till 256 GBdock utbyggbar via microSD, och det finns stora förväntningar även inom det fotografiska området, i synnerhet med den bakre sensorn på 22,6 MP med dubbeltons LED-blixt och optik Carl ZEISSsom kan spela in videor i 4K och förhoppningsvis andra underverk.

För att komplettera bilden har vi en batteri 3 500 mAh med snabbladdning, ultraljuds fingeravtrycksläsareoch Android Nougat. När det gäller motståndet mot vatten och damm talar vi om IP55 / 57.

HMD Global skulle planera två versioner, en från 256 GB keramiskoch ett 128 GB glas, med metallram, från pris på 950 respektive 800 dollar. Uppenbarligen för tillfället är allt detta inofficiell information, och vi tror inte att vi behöver påminna dig om hur lätt rykten genereras kring Nokia, vars återkomst till smartphonevärlden har väntat på i flera år, och som sådan kan det generera lätta illusioner. Vi får veta mer om ungefär en månad, håll tummarna under tiden (om du vill)!

Relaterade artiklar

Back to top button