Nokia P i livebilder och toppspecifikationer, men som alltid undrar vi om det är han

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia P i livebilder och toppspecifikationer, men som alltid undrar vi om det är han

För bara några timmar sedan föreslog vi fantasifulla renderingar av en ny Nokia, och nu ett par livebilder av den påstådda Nokia P, som dock fortfarande inte lyckas övertyga oss. Det är meningslöst att upprepa hur höga förväntningarna är på nya Nokia med Android, och hur lätt detta har genererat (och fortfarande kommer att generera) potentiella förfalskningar.

Specifikationerna som medföljer bilderna talar om processor Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB RAM och optik 23 megapixel Carl Zeiss på ryggen. Tidigare rykten nämnde också en QHD-skärm, och vi förväntar oss inget mindre från en topp i sortimentet av denna kaliber.

Med det sagt är vi dock inte säkra på att nya Nokia omedelbart kommer att vilja hoppa in i high-end smartphone-segmentet, och även bilden nedan har lite av en touch av retusch. Berätta för oss vad du tycker i kommentarerna, och framför allt vad du förväntar dig av Nokias framtid.

Relaterade artiklar

Back to top button