Nokia kommer att satsa på HarmonyOS för att utöka sina nya mobiltelefoner –

MED HarmonyOS Inom en snar framtid introducerade märket snart sitt nya operativsystem för andra smartphonetillverkare. Det har sedan dess spekulerats i att Xiaomi eller OPPO, två andra mest kända kinesiska varumärken, kan testa programvaran på sina telefoner, men det ser ut som att den som kommer att uppmuntra att installera den på sina enheter inte är ett kinesiskt företag, utan finskt.

Global HMD blev officiell ägare Nokia För 5 år sedan förblev företaget engagerat i Googles Android-programvara och lämnade det förflutna bakom sig baserat på ett annat mobilt operativsystem, som Windows Phone, vilket gav företaget mer sorg än glädje. Smartphones av detta märke, ja, på världsmarknaden och i Kina är olika, eftersom Googles tjänster inte fungerar där.

nokia movil lamada

Som ett resultat finns det en skillnad i applikationer och användargränssnitt, vilket har små skillnader mellan de globala och kinesiska varianterna av Nokias katalog. Men sedan 2019 har företaget inte sålt smartphones i östlandet, om än billigt. funktionstelefon släppt. Detta kan ändras efter invasionen av Huaweis operativsystem.

Nokia X60 linje med HarmonyOS

HarmonyOS

Det ryktas att det ska upprepa taiwanesiska ITHome, två nya smartphones från Nokia kommer att lanseras i Kina senare i år, och deras främsta funktion är att de inte kommer att fungera med Android, utan med det nya Huawei programvara.

Tydligen förbereder Nokia Mobile att presentera Nokia X60 och Nokia X60 Pro , den nya toppen av sortimentet för 2021, integrerad med HarmonyOS 2 från Huawei … Åtminstone kommer detta att hända i Kina, eftersom det är mest troligt, såvida det naturligtvis inte sker en för drastisk kursändring, att de internationella versionerna av dessa enheter kommer att fungera med Android 11 och till och med Android 12.

När det gäller dessa två telefoner, samma rykten som talar om närvaron av HarmonyOS som den huvudsakliga mjukvarudetaljen att de kommer att ha en enorm 200MP kamerasensor på baksidan, en skärm med en uppdateringsfrekvens på 144Hz och ett enormt 6000mAh batteri. .. .

Om dessa krav uppfylls kommer vi att ställas inför två stora övre delen av intervallet samtidigt ska du inte riskera din försäljning genom att sälja ett operativsystem, vars funktioner användare nästan inte är medvetna om.

Uppdatera : Huawei förnekade dessa rykten i uttalanden till Global Times och sa att de fortsätter att arbeta med mjukvara för eget bruk.

Huawei har förnekat mediarapporter som säger att # Nokias nya telefoner kommer att använda dess #HarmonyOS och sa att nyheterna är “falska”, informerade företaget Global Times på onsdagen. https://t.co/xs3dKh3kj2Bild

Relaterade artiklar

Back to top button