Nokia håller vad de lovar: Android P kommer till Nokia 5 och 6, och under tiden finns det en Nokia 3 (2018) med Android Oreo

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia håller vad de lovar: Android P kommer till Nokia 5 och 6, och under tiden finns det en Nokia 3 (2018) med Android Oreo

HMD Global, företaget som kontrollerar Nokia, verkar vilja fortsätta att uppfylla de åtaganden man gjort med sina användare angående de utlovade mjukvaruuppdateringarna: Nokia 5 och Nokia 6 (2017 års versioner) kommer att få uppdateringen till Android P. Om du är inte nöjd, det är upplagan som dök upp på nätet 2018 från Nokia 3 eller Nokia 3.1.

De första goda nyheterna för Nokia-användare kommer direkt från en tweeta från Juho SarvikasCPO för HMD Global själv, som, som svarade på frågan från en annan användare, bekräftar den senaste versionen av Android kommer även till Nokia 5 och 6. Detta skulle hålla löftet relaterat till i 2 år av uppdateringar garanterat tillverkad av HMD för sina enheter.

Den andra nyheten kommer direkt från Roland Quandtsom avslöjar att en är planerad ny utgåva av Nokia 3 2018 eller i alla fall en uppdaterad variant av smartphonen, som även skulle kunna kallas Nokia 3.1 och presentera sig på marknaden med Android Oreo ombord.

Angående de planerade uppdateringarna för Nokia 5 och 6, Vi vet inte fortfarande inom vilken tidsram de kommer att släppas och detsamma gäller Nokia 3 (2018) / Nokia 3.1, för vilken den icke-officiella karaktären också råder tills HMD kommer att besluta om det. Nedan hittar du två tweets därifrån kommer de glada nyheterna som vi har talat med dig om.

Relaterade artiklar

Back to top button