Nokia-event den 26 februari på MWC, eftersom det inte redan var en tillräckligt hektisk dag

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia-event den 26 februari på MWC, eftersom det inte redan var en tillräckligt hektisk dag

De 26 februari nästa, trots att det är söndag, du måste lyssna på AndroidWorld.it, för det kommer att bli en dag full av nyheter. LG G6 slår upp dörrarna klockan 12, följt av Huawei P10 klockan 14 och sedan precis av Nokia, kl 16.30; Samsung kommer att stänga kvällen, med Galaxy Tab S3 och med en titt på Galaxy S8 (och mellan det ena och det andra kommer det att bli andra evenemang, eftersom det inte var en tillräckligt hektisk dag).

Om du undrar vem HMD är i inbjudan nedan så betyder det att du inte har läst den här artikeln, samtidigt som det finns olika hypoteser angående de möjliga Nokia-nyheterna: Nokia P1 framför allt, men även det nyligen genomförda Nokia Heart, men vi är öppna för vilket alternativ som helst, så länge det är internationellt. Vi kommer att veta mer om cirka tre veckor, men kom ihåg att Nokia nu bara har namnet på den tidens Nokia.

Relaterade artiklar

Back to top button