Nokia C9 beskrivs som en framtida top of the range Android

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia C9 beskrivs som en framtida top of the range Android

Telefonins värld väntar på återkomsten av Nokia, förutspått under en tid, men som på grund av avtalen med Microsoft inte kommer att kunna ske före årets slut. Detta hindrar verkligen inte enstaka sådana ryktemycket svårt att verifiera, att dyka upp på scenen, och idag har vi en på Nokia C9.

Nokia C9 skulle verkligen vara en framtid toppen av Android-sortimentet av företaget, varav de flesta av de tekniska egenskaperna skulle ha läckt, även om några viktiga delar saknas i mosaiken (först och främst displayen).

LÄS ÄVEN: Nokias planer för IoT och 5G är tydliga, lite mindre för smartphones och surfplattor

Nokia C9 borde ha SoC Lejongap 8204 GB av Bagge och 32/64 / 128GB av internminne. där kamera Baksidan ska ha en 21 megapixel sensor, medan den främre kommer att stanna vid 8 megapixlar. Tyvärr finns det ingen exakt information om batterisom fortfarande borde kunna tas bort.

Pris: 2 999 yuan, cirka 415 €; men det säger sig självt att om vi tvivlar på hela den tekniska bilden, desto större anledning måste du vara mycket försiktig med prisinformationen. Vi kommer att prata om det igen, om det finns mer att prata om det, i sinom tid.

Relaterade artiklar

Back to top button