Nokia C1: Android-smarttelefonen som får dig att drömma, i de första möjliga livebilderna (uppdaterade)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nokia C1: Android-smarttelefonen som får dig att drömma, i de första möjliga livebilderna (uppdaterade)

Låt oss gå tillbaka till att prata om Nokia C1vad kan vara smarttelefonen som kommer att markera återkomsten av Nokia (eller vad som finns kvar av den) i telefonsegmentet, och med den Android som många skulle ha velat ha från början.

Efter några inte alltför övertygande renderingar för några dagar sedan läcker idag ett par påstådda livebilder, som delar vissa likheter med nämnda renderingar, men också vissa skillnader.

LÄS ÄVEN: Första renderingen av Nokia C1

Låt oss börja framifrån, med två nästan dubbla svarta band över och under displayen, på vilka NavBar av Android, så i teorin inga soft touch-tangenter, såvida de inte är valfria, OnePlus-stil. Ramen, tydligen metalliskvirar runt smarttelefonen, som visas i renderingarna, men på baksidan skiljer sig den fotografiska sektorn från den som visas i renderingarna, även om den är placerad på ett liknande sätt.

På höger sida syns också två tangenter, troligtvis volymvippan, medan kraften enligt renderingarna verkar vara placerad överst till höger även om det inte är så tydligt på bilderna.

Inställningarna är redan anpassade, ett tecken på att arbetet med programvaran har börjat, och vi måste erkänna att nyfikenheten att se hur det kommer att bli Android i Nokia-sås det är riktigt högt. Synd att företaget inte längre är detsamma som det var för år sedan, och att dess “eldkraft” minskar i enlighet med detta, särskilt som vi fortfarande måste vänta till nästa år innan något av detta materialiserar sig, men förvänta dig inte i alla fall en topp i sortimentet, eftersom det inte kommer att vara med den med Nokia kommer att debutera.

Uppdatering: det borde återigen vara ett koncept och inte riktiga foton, men med tanke på den tid som skiljer oss från lanseringen kanske det inte ens är så vettigt att analysera varje bild i mikroskop.

Relaterade artiklar

Back to top button